Държавата - това съм аз!

  • Автор: Проф. Кръстьо Петков
  • Кат. номер: 2011

Книгата е предназначена за интелигентните читатели, които под наметалото на социологията ще открият за себе си анализ, базиран на факти и думи, изречени от Бойко Борисов, на лични срещи и впечатления на автора. За първи път вместо обичайните жълти сензации читателите ще прочетат сериозен анализ.
Политикът в действие е във фокуса на "Държавата - това съм аз!". Дали по време на заседание на правителството, дали на срещи с хората, дали пред партийния актив или в кабинета - едва ли има значение. Безценни за читателите с тънко чувство за хумор и проницателност са прецизно подбраните словесни излияния на премиера, записани в силната обществена памет.

"Идеята да направя социологически портрет на Бойко Борисов възникна преди повече от две години. Дотогава нямах намерение пространно да се занимавам с личността на действащия премиер, бях вече публикувал няколко есета за него. С тях исках да предложа на читателите оценки за първите му стъпки начело на изпълнителната власт. Правеше ги една изгряваща политическа звезда, с нестандартен хибриден бекграунд: пожарникар, бодигард на две бивши величия (Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски), топ-полицай, кмет на София."

10,00 лв. 7,50 лв.
Базова цена: 7,50 лв.
Моля, изберете: