В хотел Бъртрам

6,00 лв.
  • Марка: Агата Кристи
  • Кат. номер: 1591
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ако от парка завиете по една непретенциозна улица и продължите малко надолу по друга тиха уличка, от дясната й страна ще видите хотел Бъртрам. Хотелът съществуваше от дълго време — достолепен, ненатрапващ се и доста скъп. В него предпочитаха да отсядат високопоставени духовници, овдовели аристократки, идващи от провинцията, и млади момичета, които се връщаха у дома от скъпите си пансиони.

Всъщност хотел Бъртрам е самата почтеност. Не е ли всичко прекалено хубаво, за да е истина? Тонио това скоро започва да се пита мис Джейн Марпъл. Както е известно мис Марпъл винаги подозира най-лошото и твърди, че обикновено е права.

Съдбата е предопределила мис Марпъл да се сблъсква с насилие и тайнствени истории. Кратката й почивка в лондонския хотел скоро я изправя пред една изключително сложна и объркваща загадка.

Агата Кристи няма равна на си по своето умение да доставя удоволствие на читателя и по блясъка и популярността, които дава на криминалния роман. „Хотел Бъртрам“ е поредната творба на тази изключителна авторка и тя е както винаги умело и остроумно написана и не може да не се прочете на един дъх.

 

 издателство Абагар

София

меки корици

добро състояние

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!