Продукти

Библиотека „Cliobook " отвори врати

Библиотека „Cliobook " отвори врати
13 май 2021

Със скромна церемония с най-близките ни хора, на 11.05.2021 г. отворихме вратите на първата частна обществена библиотека, чиито фонд е събиран изцяло от изхвърлени книги. Две годишната ни работа завърши и сложихме началото на един център на знанието и опазването на нашата писмена история.

Гордеем се, че осигурихме достоен дом на непотребните книги, връщаме към живота и читателите тези български и световни съкровища, както и се надяваме да намерим съмишленици в нашата дейност.

Радваме се, че подарявайки и дарявайки книги помагаме на хората да имат лесен и постоянен достъп до книги, учебници и помагала.

Ако искате да ни дарите книги , за нас ще е чест да бъдат в нашият дом и да им осигурим , необходимите условия и читатели.

За всяко дарение , ще получите и съответният документ за дарение, от нашата фондация „ За Комарево“, която е юридическото лице представящо библиотеката ни!

Ако искате да бъдете наши посетители и ползатели на библиотеката ни, за нас е удоволствие да ви запознаем с нашето работно време:

Понеделник, Вторник, Сряда - 9,00 - 17,00 часа

Петък, Събота и Неделя от 9,30 -18,00 часа

почивен ден: Четвъртък

Картата за годишният ни абонамент е символичен - 5,00 лева и е е валиден за 12 месеца от датата на издаването на картата. 

 

Книгите ни са разделени на три групи:

Книги с червен етикет - те са за четене само тук при нас

Книги със зелен етикет могат да бъдат заемани и у дома

Книгите със жълт етикет се подаряват

 

Благодарим на верните си последователи за подкрепата и искрено вярваме, че ще ставаме все повече!