Библиотека Cliobook

Домът на спасените книги

Продукти

Здравейте

Радваме се че попаднахте на нашата книжарница, защото така ще разберете за нашата кауза, а тя е да спасим от пунктовете за вторични суровини колкото можем повече книги.

Затова и ние купуваме нашите книги от пунктове за вторични суровини. Едната част подаряваме, втората даряваме (ако сте читалищна , училищна или друга библиотека или искате да съберете книги за такава, винаги можете да се обърнете към нас), а третата продаваме, за да финансираме цялото начинание.

Всеки Понеделник на сайта ни ще намерите поне 100 книги, които сме приготвили да подарим.

Идеята ни е да спасим повече книги от унищожение и да дадем възможност на повече хора да достигат до писаното слово.

Затова и нашето мото е - Всяка книга заслужава да си има дом!

Статии

13 май 2021
Библиотека „Cliobook " отвори врати

Със скромна церемония с най-близките ни хора, на 11.05.2021 г. отворихме вратите на първата частна обществена библиотека, чиито фонд е събиран изцяло от изхвърлени книги. Две годишната ни работа завърши и сложихме началото на един център на знанието и опазването на нашата писмена история.

[Прочети още]
7 април 2021
Започваме обратно броене до отварянето

Ремонта ни е почти завършен и сградата ни е готова отвътре. Веднъж преместихме книгите си от София, тук в Комарево, а сега е време да бъдат преместени за последно в новият им дом. Надявам се, че тук при нас ще бъдат съхранени и всеки от вас, който има желание ще бъде наш посетител и читател.

[Прочети още]