Продукти

За нас

За нас

Здравейте,

добре дошли в нашата книжарница.

Обичаме да четем и знаем, че все още има доста хора намиращи четенето и книгите за най-любимото им занимане. За нас книгите са едно от най-скъпите неща и искаме да достигат до хора, които ги ценят и обичат.

90 %  от литературата, която предлагаме е купена от пунктове за вторични суровини. Това са изхвърлени книги, които ние се наехме да издирваме и купуваме. Старем  се да спасяваме книги и документи от унищожаване, защото голяма част от историята ни се озовава в пунктовете за преработка.

За месеците откакто започнахме работа сме дарили книги и документи на: ДА гр. Монтана, ДА гр. София, ИМ гр.Бяла, няколко читалища в страната.

Всяко закупено и спасено от нас заглавие, имащо историческо значение е дарявано и ще бъде дарявано, за да бъде съхранено за поколенията.

Отделно всека седмица се стремим да подарим, част от закупените от нас книги на всеки който има желание да чете. 

Надяваме се всеки посетител да намери по нещо за себе си и да даде дом на някоя от нашите книги. Защото това е и нашето мото - Всяка книга заслужава да си има дом!

 

От 01.04.2019 г., стартира и новата ни категория, в която книгите се подаряват, вие плащате само доставката до дома си, може да не са в идеалиният външен вид, но пък - ВСЯКА КНИГА ЗАСЛУЖАВА ДА ИМА ДОМ!